perjantai 16. kesäkuuta 2017

12.6.2017 Helsinki-päivän konsertti Töölönlahdella


Maanantaina oli Helsinki-päivä, jolloin myös Töölönlahdella järjestetiin Suomipop:n Helsinki-päivän konsertti. Esiintymässä siellä oli Erin, Mikael Gabriel, The Rasmus, Chisu, Lauri Tähkä, Kaija Koo & Antti Tuisku. 

Sade hakkasi maanantaina ikkunaan aamusta asti, joten aika kahden vaiheilla olin koko päivän, että lähteäkö vaiko eikö katsomaan konserttia. Sääennusteiden mukaan sateen piti iltaa kohden vähentyä, joten hieman aloin kallistumaan siihen suuntaan, että menoksi vaan. Kunnolla vaan vaatetta päälle ja sadeviitta messiin. Paikalle saavutiin Erinin esiintymisen loppuvaiheilla. Täytyy sanoa, että en varmaan ole koskaan ennen ollut Helsinki-päivän konsertissa niin, että siellä ei ollut portilla yhtään jonoa. Taisi tuo sade tehdä todellakin tehtävänsä ja osa ihmisistä jäänyt suosiolla kotiin. Sade loppui The Rasmuksen esiintymisen aikana, mutta siihen mennessä oli satanut aika paljon ja vaikka oli sadeviitta päällä niin läpihän se oli mennyt. Noh, onneksi oli kunnolla vaatetta alla niin ei päässyt kylmä yllättämään. Etukäteen ajateltiin, että ei jäädä enää Kaija Koota ja Antti Tuiskua katsomaan mutta kyllä me sitten nekin katsottiin. Anttia ei tosin ihan kokonaan, sillä ajateltiin lähteä pois ennen kuin suurin massa lähtee sieltä.

Erin (Kuva: Heikki Yli-Ketola)


Mikael Gabriel  (Kuva: Heikki Yli-Ketola)



The Rasmus (Kuva: Heikki Yli-Ketola)



Chisu  (Kuva: Heikki Yli-Ketola)

Lauri Tähkä  (Kuva: Heikki Yli-Ketola)
Lauri Tähkä  (Kuva: Heikki Yli-Ketola)
Lauri Tähkä  (Kuva: Heikki Yli-Ketola)


Lauri Tähkä  (Kuva: Heikki Yli-Ketola)
Lauri Tähkä & Revohka  (Kuva: Heikki Yli-Ketola)


Lauri Tähkä & Pastori Kääriäinen
 (Kuva: Heikki Yli-Ketola)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauman ravintola: Osteria Da Filippo

Jo viime kesänä mietimme, että pitäisi mennä testaamaan italialainen ravintola Vanhassa Raumassa, Osteria Da Filippoa. Jostain syystä kok...